16&17/05 - 12o Παγκρήτιο Φαρμακευτικό Συνέδριο, 07-05-2015

 

Με χαρά μας συμμετέχουμε στο 12o Παγκρήτιο Φαρμακευτικό Συνέδριο, που διοργανώνει το Συντονιστικό Όργανο Φαρμακευτικών Συλλόγων Κρήτης, με την ευθύνη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ρεθύμνου, και θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Sentido Aegean PearlστΡέθυμνο, από τις 16 έως και τις 17 Μαΐου 2015.

Σας περιμένουμε στην ομιλία μας το Σάββατο 16 Μαΐου 2015 στις 14:15-15:00 με θέμα: 

«Πρακτική προσέγγιση σε επιλεγμένα θέματα γαληνικής φαρμακευτικής»

 

 

Ομιλήτρια: Τάνια Κατσιβέλη,

Φαρμακοποιός, M.Sc. Industrial Pharmacy

Communications Director Σύνδεσμος Α.Ε. 

6η Διημερίδα και Έκθεση με θέμα , 02-02-2015

 

Με μεγάλη χαρά συμμετέχουμε στην 6η Διημερίδα και Έκθεση με σκοπό την επιμόρφωση των Ιατρών και των Φαρμακοποιών σε θέματα Επιχειρηματικότητας και Επικοινωνίας Υγείας που διοργανώνει το περιοδικό Pharmacy Management και Επικοινωνία. 

Σας περιμένουμε στα περίπτερα μας C5 / B6 το Σάββατο και την Κυριακή 14&15 Φεβρουαρίου 2015 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo που βρίσκεται δίπλα στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών "Ελ. Βενιζένος" μόλις 2min από το Μετρό και τον Προαστιακό σιδηρόδρομο του Αεροδρομίου, 30min από το κέντρο της Αθήνας, 10min από την Εθνική Οδό Αθήνας-Θεσσαλονίκης, 20min από την Αθήνας-Τρίπολης-Πάτρας και 40min από τα Λιμάνια. 

Πρόσβαση για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ) σε όλους τους χώρους.

Υπάρχει δωρεάν πάρκινγκ και επίσης από το Σταθμό του Metro & του Προαστιακού υπάρχει δωρεάν Λεωφορείο προς τον Εκθεσιακό χώρο.

 

 *Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε στη φωτογραφία και δείτε το σχετικό σχεδιάγραμμα

 

2η Διημερίδα - Το Φαρμακείο στην Ελλάδα - Παρόν και Μέλλον - Ηράκλειο Κρήτης, 27 & 28/09/2014, 27-09-2014

 

Το Φαρμακείο στην Ελλάδα "Παρόν και Μέλλον"

Μία Εκπαιδευτική Διημερίδα Φαρμακοποιών με Στόχο την Εξέλιξη του Φαρμακείου στη Νέα Εποχή!

Τη διημερίδα διοργάνωσε ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Κρήτης και Δωδεκανήσων (ΣΥΦΑΚ) σε συνεργασία με το Περιοδικό Pharmacy Management και Επικοινωνία το Σάββατο, 27 & την Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014 (9:00 - 18:00, Ηράκλειο Κρήτης Πολυχώρος Τεχνόπολις Λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου 116 Αμμουδάρα Γαζίου) υπό την Αιγίδα των Φαρμακευτικών Συλλόγων: Ηρακλείου - Λασιθίου - Ρεθύμνου - Χανίων 

 

Η εταιρεία μας ήταν εκεί με σημαντική παρουσία και ομιλίες που κάλυψαν τα εξής θέματα:

Το Εργαστήριο και η Οργάνωση του:

1. Lozenges, Troches και Lollipops: Λιγότερο Διαδεδομένες Φαρμακοτεχνικές Μορφές που σας Διαφοροποιούν - Μέθοδοι Υπολογισμών και Τρόποι Ελέγχου Τελικού Σκευάσματος.

2. Good Preparation Practices (GPPs): Aπό τη Θεωρία στην Εφαρμογή. Τι Ισχύει Τελικά;

 

Φαρμακείο & Εναλλακτικές Θεραπείες (Αθήνα), 01-06-2014

 

1ο Forum Φαρμακοποιών - Φαρμακείο & Εναλλακτικές Θεραπείες που διοργανώθηκε από το περιοδικό Pharmacy Management και Επικοινωνία,  πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» την Κυριακή, 1η Ιουνίου 2014 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. 

Μιλήσαμε για ιδιότητες αιθερίων ελαίων, εκχυλισμάτων και γενικά δρογών και γνωρίσατε την ποικιλία προϊόντων, υλικών συσκευασίας και εργαστηριακού εξοπλισμού που μπορούμε να σας προσφέρουμε! 

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που μας επισκεφτήκατε στο περίπτερο μας ή μάλλον καλύτερα στο ξύλινο σπιτάκι μας!!! 

4°Forum Εργασίας ΟΑΕΔ, 10-05-2014

 

Το Σάββατο 10/05/2014 πραγματοποιήθηκε το 4ο Forum Εργασίας ΟΑΕΔ - Ευκαιρίες Καριέρας στο Κέντρο Πολιτισμού "ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ".

Κατά τη διάρκεια του Forum πραγματοποιήθηκαν ενημερωτικές ομιλίες και εργαστήρια και παρουσιάστηκαν τρόποι ενίσχυσης του επαγγελματικού προφίλ των εργαζομένων. 

Hellas Pharm 2014, 05-04-2014

 

Το συνέδριο διοργάνωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής, στις 5 και 6 Απριλίου 2014, στο Helexpo Maroussi και η ανταπόκριση και προσέλευση των φαρμακοποιών ήταν πραγματικά εντυπωσιακή. Το θέμα του συνεδρίου ήταν "Φαρμακευτική αγορά: παρόν και μέλλον".  

Η ομιλία μας με θέμα "Τεχνολογικά εξελιγμένα προϊόντα στη Γαληνική Φαρμακευτική: Το κλειδί της διαφοροποίησης" αποτέλεσε το έναυσμα για πολλές συζητήσεις και παρείχε πολλές ιδέες στο φαρμακοποιό του σήμερα που προσπαθεί όχι απλά να επιβιώσει αλλά και να βελτιώσει τόσο τη ποικιλία όσο και τη ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων που προσφέρει.

 

Ημερίδα επιμόρφωσης & εκπαίδευσης φαρμακοποιών φαρμακείων (Κορινθία), 30-03-2014

 

Η Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρεία (Ε.Φ.Ε.) σε συνεργασία με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Κορινθίας διοργάνωσε Ημερίδα επιμόρφωσης & εκπαίδευσης φαρμακοποιών φαρμακείων - Ε.Φ.Ε. στις 30/03/2014. Τόσο η οργάνωση όσο η θεματολογία και η φιλοξενία ήταν εξαιρετική!

Η Σύνδεσμος Α.Ε. στα πλαίσια της υποστήριξης της προσπάθειας της συνεχούς εκπαίδευσης και επιμόρφωσης του Έλληνα φαρμακοποιού ήταν εκεί! 

Τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν ήταν: 

• Η συμβολή των εκδόχων στην θεραπευτική αποτελεσματικότητα των φαρμάκων

• H φαρμακοεπαγρύπνηση και η θέση της μέσα στο κοινοτικό φαρμακείο

• Άσθμα: Βασικές αρχές στη διάγνωση και θεραπεία

• Σταθερότητα φαρμακευτικών προϊόντων

Επαγγελματική ημερίδα (Θεσσαλονίκη), 29-03-2014

 

Ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Θεσσαλονίκης διοργάνωσε Επαγγελματική Ημερίδα, με θέμα «Επιχειρηματικές λύσεις και προοπτικές για το φαρμακείο», το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 στη Θεσσαλονίκη.

Την ημερίδα παρακολούθησαν φαρμακοποιοί, μέλη και πελάτες του ΣΥΦΑ (Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Θεσσαλονίκης) από τους νομούς Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Κιλκίς, Πέλλας, Φλώρινας και Καστοριάς και παρουσιάστηκαν διάφορα θέματα για την επαγγελματική και επιχειρηματική υπόσταση των φαρμακείων. Με εξαιρετική οργάνωση, ευγένεια και πολύ θετική ενέργεια η επαγγελματική ημερίδα αποτέλεσε εξαιρετικά ευχάριστη εμπειρία.

Η εταιρεία μας ήταν εκεί με δυναμική παρουσία και θετική διάθεση όπως άλλωστε ταιριάζει και στη πόλη της Θεσσαλονίκης!

 
5η Διημερίδα Φαρμακοποιών Φαρμακείου (Pharmacy management και Επικοινωνία), 25-01-2014

 

Με μεγάλη χαρά συμμετείχαμε στην 5η Διημερίδα Φαρμακοποιών Φαρμακείου που διοργάνωσε το περιοδικό Pharmacy Management και Επικοινωνία και με θέμα "Φαρμακείο: Επιχειρηματικότητα και Επικοινωνία Υγείας" το Σάββατο και την Κυριακή 25&26 Ιανουαρίου 2014 στο "ΘΕΑΤΡΟΝ" - Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος (Πειραιώς 254, Ταύρος, Αθήνα).

Με γενικό θέμα "Διαχείριση Εργαστηρίου Φαρμακείου" εναλλάσσονταν δύο ομιλίες:

i) "Εργαστήριο Φαρμακείου, Νέα Προϊόντα - Νέες Τεχνολογίες - Εξελίξεις" και, 

ii) "Παρασκευή Γαληνικών Σκευασμάτων: Τεχνικές και Μέθοδοι Υπολογισμών κατά την Εκτέλεση"  

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη μεγάλη συμμετοχή και το ενδιαφέρον που δείξατε!

Ημερίδα επιμόρφωσης και εκπαίδευσης φαρμακοποιών φαρμακείων (Αλεξανδρούπολη), 01-10-2013

 

H Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρεία με το Φαρμακευτικό Σύλλογο Έβρου, διοργάνωσαν Ημερίδα Επιμόρφωσης και Εκπαίδευσης Φαρμακοποιών Φαρμακείων η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 στην Αλεξανδρούπολη και φυσικά ήμασταν εκει! (Αργυρός Χορηγός). Στην ημερίδα συζητήθηκαν μία σειρά από θέματα όπως το άθμα και η πρωτεϊνική σύνθεση και παρουσίασε εξαιρετικό ενδιαφέρον. 

Εξαιρετική φιλοξενία σε μία υπέροχη πόλη!

Εκπαιδευτική Ημερίδα Φαρμακοποιών (Κρήτη), 28-09-2013

 

Η Εκπαιδευτική Ημερίδα Φαρμακοποιών: Το Φαρμακείο στην Ελλάδα "Παρόν και Μέλλον" που διοργάνωσε ο ΣΥΦΑΚ σε συνεργασία με το περιοδικό Pharmacy Management και Επικοινωνία και έλαβε χώρα στον Πολυχώρο Τεχνόπολις (Ηράκλειο, Κρήτης) ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία. 

Εξαιρετική φιλοξενία, φανταστικό φαγητό και καιρός και ταυτόχρονα μία ιδανική ευκαιρία για εμάς να μιλήσουμε μαζί σας για την "Ανάπτυξη και Εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης Παρασκευής Γαληνικών Σκευασμάτων στο Εργαστήριο του Φαρμακείου". 

Ημερίδα "Ο Ρόλος του Καλλυντικού στην Υγεία", 17-04-2013

 

Η Ελληνική Εταιρεία Κοσμητολογίας μαζί με την εταιρεία μας πραγματοποίησε Ενημερωτική Εκδήλωση με Θέμα:

«Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ» η οποία πραγματοποιηθηκε την Τετάρτη 17 Απριλίου 2013 και ώρα 17:00-20:00 στο Συνεδριακό Κέντρο «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» (Τμήμα Φυσικής Πανεπιστημίου Αθηνών) στην Πανεπιστημιόπολη Ζωγράφου. 

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν: 

• Δερματοπάθειες και ο Ρόλος του Καλλυντικού

• Ανεπιθύμητες ενέργειες από τη χρήση Καλλυντικών

• Καλλυντικά και Εσωτερική Ομορφιά

Οι ομιλίες μεταδόθηκαν ζωντανά μέσω διαδικτύου και αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Κ. Η είσοδος ήταν ελεύθερη και στα μέλη της Εταιρείας χορηγήθηκε Πιστοποιητικό Παρακολούθησης. 

 * Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην διεύθυνση http://eek.org.gr.

Hellas Pharm 2013, 06-04-2013

 

Για μία ακόμη φορά η εταιρεία ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ συμμετείχε με επιτυχία στην έκθεση Hellas Pharm 2013. Η Hellas PHARM 2013 άνοιξε τις πύλες της στις 6 Απριλίου 2013, στο Helexpo Palace στο Μαρούσι, και είχε διάρκεια δύο ημερών. 

Το φαρμακευτικό συνέδριο-έκθεση συνδιοργανώθηκε,από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αττικής και τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Πειραιά. Κεντρικό μήνυμα του συνεδρίου ήταν "ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ: το σήμερα και η επόμενη μέρα". 

Με έντονη παρουσία συζητήσαμε προσωπικά για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας καθώς επίσης και τις τελευταίες εξελίξεις σε εργαστηριακό εξοπλισμό! 

 

4η Ημερίδα Φαρμακοποιών Φαρμακείου (Pharmacy Management), 20-01-2013

 

Με μεγάλη χαρά συμμετείχαμε στην 4η Ημερίδα Φαρμακοποιών Φαρμακείου που διοργάνωσε το περιοδικό Pharmacy Management και Επικοινωνία και με θέμα "Φαρμακείο: Επιχειρηματικότητα και Επικοινωνία Υγείας" την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013 στο "ΘΕΑΤΡΟΝ" - Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος (Πειραιώς 254, Ταύρος, Αθήνα).

Η ομιλία μας "Προτάσεις για το εργαστήριο του σύγχρονου φαρμακείου" είχε τόσο μεγάλη συμμετοχή που προσθέσαμε επιπλέον τμήματα!

Σας ευχαριστούμε!

Εκδήλωση ΣΥ.ΦΑ.ΝΟΠ.Π.Ε., Καλαμάτα, 23-06-2012

 

Στις 23/06/2012 ο ΣΥ.ΦΑ.ΝΟΠ.Π.Ε. διοργάνωσε εκδήλωση στο Ξενοδοχείο  “ΑΚΤΗ ΤΑΥΓΕΤΟΣ” (Μικρή Μαντίνεια, Καλαμάτα).

Ήμασταν εκεί με έντονη παρουσία και με ομιλία με τίτλο "Διασφάλιση Ποιότητας στην Παραγωγή Γαληνικών σκευασμάτων" όπου για πρώτη φορά εμείς αναφερθήκαμε στην αναγκαιότητα της διασφάλισης της ποιότητας των γαληνικών σκευασμάτων μέσω της καθιέρωσης ενός συστήματος ποιότητας. 

Εξαιρετική οργάνωση και φιλοξενία και φυσικά η πόλη απλά υπέροχη! 

3η Ημερίδα Φαρμακοποιών Φαρμακείου (Pharmacy Management) , 22-01-2012

 

"Φαρμακείο: Επιχειρηματικότητα και Επικοινωνία Υγείας" την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012 στο "ΘΕΑΤΡΟΝ" - Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος (Πειραιώς 254, Ταύρος, Αθήνα).

Βάλαμε τις ποδιές μας και μαζί παρασκευάσαμε γαληνικά σκευάσματα ενώ παράλληλα συζητήσαμε και αξιολογήσαμε θέματα πρακτικών, ποιότητας πρώτων υλών, υλικών συσκευασίας και εξοπλισμού. 

 

    ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ Α.Ε.: Ψαρών 17 & Αιγίνης, 131 22 Ίλιον, Τ: 210 2693600, Fax: 210 2693603, Ε: info@syndesmossa.com, W: www.syndesmos.gr
    ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: Νερατζούλας 10, 136 72 Αχαρναί, Τ: 210 2449310