Σεμινάρια Καλλυντικών στη Πάτρα!!! , 07-05-2015

 

Το Εργαστήριο Φαρμακευτικής Τεχνολογίας του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών σε συνεργασία με την εταιρεία Σύνδεσμος διοργανώνουν ολοήμερο σεμινάριο, με θεωρητικό (διάρκειας 2 ωρών) και πρακτικό - εργαστηριακό μέρος (διάρκειας 5 ωρών). Τα έσοδα των σεμιναρίων θα διατεθούν για την ενίσχυση των εργαστηρίων καλλυντικών των προπτυχιακών φοιτητών του Εργαστηρίου της Φαρμακευτικής Τεχνολογίας.

Κόστος συμμετοχής 100€

Μετεκπαιδευτικά σεμινάρια και Εργαστηριακές ασκήσεις , 17-12-2014

 

Σε συνεργασία με το Εργαστήριο Φαρμακευτικής Τεχνολογίας και τον Τομέα Φαρμακογνωσίας και Χημείας Φυσικών Προϊόντων του Φαρμακευτικού Τμήματος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, διοργανώσαμε ολοήμερα σεμινάρια, διάρκειας δύο ημερών, με θεωρητικό και πρακτικό - εργαστηριακό μέρος.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Μετεκπαιδευτικά μαθήματα και Εργαστηριακές ασκήσεις. (Μέρος ΙΙ), 08-03-2014

 

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου των σεμιναρίων και για να καλύψουμε την απαίτηση όλων των ατόμων που δε μπόρεσαν να συμμετέχουν στον 1ο κύκλο ανανεώσαμε τη διδακτέα ύλη με τρείς επιπλέον ασκήσεις:

• Ψεκαζόμενο γαλάκτωμα ενυδάτωσης για μετά τον ήλιο

• Γαλάκτωμα Καθαρισμού και, 

• Τεχνολογία Λιποσωμάτων: Παρασκευή και Αξιολόγηση

Μετεκπαιδευτικά μαθήματα και Εργαστηριακές ασκήσεις. (Μέρος Ι), 01-10-2013

 

Το 2013 σε συνεργασία με το Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Πατρών διοργανώσαμε μετεκπαιδευτικά μαθήματα και εργαστηριακές ασκήσεις για φαρμακοποιούς και διπλωματούχους βοηθούς φαρμακείου σε καλλυντικά προϊόντα.

Τα μαθήματα περιελάμβαναν θεωρητικά θέματα που αφορούσαν συστατικά καλλυντικών προϊόντων, την ανάπτυξη καλλυντικών προϊόντων - γαλακτωμάτων, νομοθεσία και βασικές αρχές Κανόνων Καλής Παραγωγής (GMPs).

Επίσης, παρασκευάστηκε μία ποικιλία προϊόντων και καλλυντικοτεχνικών μορφών με στόχο την εξοικείωση με εξοπλισμό, τεχνικές και μεθόδους με ευρεία εφαρμογή στη καθημερινότητα του εργαστηρίου του φαρμακείου.

Το ενδιαφέρον και η προσέλευση ήταν πέρα από κάθε πρόβλεψη και πάνω από όλα μας δώθηκε η ευκαιρία να σας γνωρίσουμε από κοντά και να μιλήσουμε για όλα όσα σας απασχολούν!

    ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ Α.Ε.: Ψαρών 17 & Αιγίνης, 131 22 Ίλιον, Τ: 210 2693600, Fax: 210 2693603, Ε: info@syndesmossa.com, W: www.syndesmos.gr
    ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: Νερατζούλας 10, 136 72 Αχαρναί, Τ: 210 2449310