main-logo
0
  1. Αρχική
  2. /
  3. Εταιρία

Σύνδεσμος Α.Ε.

Η Σύνδεσμος Α.Ε. είναι μιας δεύτερης γενιάς ελληνική εταιρία, που εδώ και 30 χρόνια προμηθεύει φαρμακαποθήκες και φαρμακεία με ιατροτεχνολογικά και παραφαρμακευτικά προϊόντα, δραστικές φαρμακευτικές ουσίες, πρώτες ύλες, εργαστηριακό εξοπλισμό και υλικά συσκευασίας.

Φιλοσοφία μας είναι να αποτελούμε έναν ουσιαστικό συνεργάτη και να παρέχουμε τα πιο ποιοτικά προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, στηρίζοντας τον Έλληνα φαρμακοποιό.

Προβλέποντας την ολοένα και εντονότερη ενασχόληση του Έλληνα φαρμακοποιού στο χώρο του γαληνικού σκευάσματος (compounding), το Διοικητικό Συμβούλιο της Σύνδεσμος Α.Ε. προχώρησε σε μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στην ιστορία της εταιρίας: τη δημιουργία μίας νέας υπερσύγχρονης μονάδας ανασυσκευασίας δραστικών φαρμακευτικών ουσιών και πρώτων υλών. H μονάδα αυτή πληροί υψηλά κριτήρια ποιότητας και ασφάλειας και διαθέτει πιστοποίηση συμμόρφωσης με τους Κανόνες Καλής Παραγωγής (GMP) από τον Εθνικό Οργανισμών Φαρμάκων (ΕΟΦ), καθώς και πιστοποίηση για το πρότυπο του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας Ιατρικών Συσκευών ISO 13485:2016.

Το καλοκαίρι του 2020, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού COVID-19, η εταιρία μας, στεκόμενη πάντα δίπλα στην κοινωνία και θέλοντας να εξασφαλίσει επάρκεια ιατρικών μασκών, προχώρησε στην εγκατάσταση και λειτουργία παραγωγικής μονάδας πιστοποιημένων ιατρικών μασκών με το brand name SynMask.

Χρησιμοποιώντας την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο του γαληνικού σκευάσματος και με τη βοήθεια του εξειδικευμένου σε θέματα φαρμακευτικής τεχνολογίας επιστημονικού προσωπικού της εταιρείας, προχωρήσαμε από το 2015 στην ανάπτυξη και δημιουργία μίας σειράς εξειδικευμένων προϊόντων – βάσεων για την παρασκευή γαληνικών σκευασμάτων στο εργαστήριο του φαρμακείου (compounding) με το brand name CHEMCO. Παράλληλα, ξεκίνησε να λειτουργεί και το τμήμα Ιατρικής Ενημέρωσης σε δερματολόγους με στόχο την επιμόρφωση τους στις δυνατότητες που προσφέρει η παρασκευή γαληνικών σκευασμάτων στο Ελληνικό φαρμακείο, ενώ ήδη από το 2013 λειτουργεί το εμπορικό τμήμα της εταιρίας καλύπτοντας όλη την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα.

Με γνώμονα τη διαρκή εξέλιξη των προϊόντων μας αλλά και την ανάπτυξη νέων εξειδικευμένων λύσεων που θα καλύπτουν την κάθε ανάγκη των πελατών, το 2018 δημιουργήθηκε το Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης.

Τα πετυχημένα brands της εταιρίας μας, CHEMCO, Galesyn, SynMask, Kanavos & Matsuda διατίθενται στα φαρμακεία

brand brand brand brand brand

Η εταιρία μας έχει συνάψει στρατηγικές συμφωνίες αντιπροσώπευσης με καταξιωμένους και πιστοποιημένους Διεθνείς Οίκους, προωθώντας στην ελληνική αγορά υγείας προϊόντα υψηλής ποιότητας, αξιοπιστίας και απόλυτης ασφάλειας τα οποία πληρούν τα απαραίτητα διεθνή πρότυπα. Ορισμένοι από τους οίκους αυτούς είναι οι: Paul Hartmann, Beurer, Medel, Anatomic Help, PhytoPerformance, PentaFerte, Farmalabor, Samix κ.ά.

Η Σύνδεσμος Α.Ε. ήδη από το 2014, στηρίζοντας τους Έλληνες φαρμακοποιούς, προσέφερε εκπαιδευτικά σεμινάρια compounding για φαρμακοποιούς σε συνεργασία με το Τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και με το Τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών δίνοντας έτσι τη δυνατότητα κατάρτισης σε φαρμακοποιούς που θέλουν να εμβαθύνουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στον τομέα της παρασκευής γαληνικών σκευασμάτων (compounding).

Επίσης, από το 2019 στηρίζουμε τη δια βίου εκπαίδευση των φαρμακοποιών συμμετέχοντας ως χορηγοί στα εκπαιδευτικά σεμινάρια που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος και ο ΙΔΕΑΑΦ σε συνεργασία με τους τοπικούς Φαρμακευτικούς Συλλόγους σε όλη την Ελλάδα με θέμα: «Υποδειγματική Παρασκευή Γαληνικών Σκευασμάτων – Διασφάλιση Ποιότητας στο εργαστήριο του Φαρμακείου σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Φαρμακοποιία».

image

Μέσω της συμμετοχής μας σε ομιλίες, διημερίδες και εκθέσεις παρουσιάζουμε όλες τις εξελίξεις στο χώρο του compounding. Επιλέγουμε να ενημερώνουμε τους φαρμακοποιούς όχι μόνο για τα καινούρια προϊόντα που μπορούμε να τους προσφέρουμε, αλλά και για καινούριες τεχνικές στην παρασκευή γαληνικών σκευασμάτων, εξελίξεις σχετικά με τη φαρμακευτική νομοθεσία και μεθόδους εφαρμογής συστήματος διασφάλισης ποιότητας στις διαδικασίες του εργαστηρίου του φαρμακείου τους. Βρισκόμαστε καθημερινά δίπλα τους καθώς οποιοσδήποτε φαρμακοποιός έχει απορίες σχετικά με την παρασκευή γαληνικών σκευασμάτων μπορεί να εξυπηρετηθεί άμεσα τηλεφωνικά από άρτια καταρτισμένους και απόλυτα εξειδικευμένους επιστήμονες.

Στο κανάλι της Σύνδεσμος Α.Ε. στο Youtube μπορεί ο κάθε φαρμακοποιός να παρακολουθήσει εκπαιδευτικά βίντεο online σχετικά με την παρασκευή βασικών φαρμακοτεχνικών μορφών – όπως κάψουλες, υπόθετα, gel, κρέμες, εναιωρήματα. Τα επιμορφωτικά βίντεο προσφέρονται δωρεάν και προσφέρουν γνώση που αφορά σε τεχνικές, μεθόδους, υπολογισμούς, έγγραφα και διαδικασίες ποιότητας.

Syndesmos logo

Στο σημερινό ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον η επιτυχία μίας επιχείρησης εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ικανότητα της να παρέχει με συνέπεια προϊόντα τα οποία ικανοποιούν τις απαιτήσεις των πελατών όσον αφορά την αποτελεσματικότητα, την ασφάλεια και τη ποιότητα τους. Ο στόχος αυτός μπορεί να επιτευχθεί μέσω της τήρησης των υψηλότερων προτύπων ποιότητας σε όλες τις δραστηριότητες της επιχείρησης.

Σήμερα έχει δημιουργηθεί σε εθνικό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, ένα πολυσύνθετο και υποχρεωτικό σύστημα διασφάλισης ποιότητας, που προχωρεί πολύ περισσότερο από το να είναι ένα ανταγωνιστικό όπλο της επιχείρησης ή απλά να επιδιώκει την ικανοποίηση ενός πελάτη. Η ποιότητα δεν είναι αγαθό που αγοράζεται ευκαιριακά και διαφημίζεται, αλλά βιώνεται και χτίζεται βήμα – βήμα.

Αποτελεί πολιτική και μόνιμο στόχο της Σύνδεσμος Α.Ε. η παροχή αξιόπιστων προϊόντων και υπηρεσιών που ικανοποιούν τις τρέχουσες, εννοούμενες ή υπονοούμενες ανάγκες και προσδοκίες των συνεργατών της.

quote
quote

Πανελλαδική αποστολή

Επωφεληθείτε από τις χαμηλές τιμές.


Μόνο για Επαγγελματίες

Η πρόσβαση στις τιμές των προϊόντων,
απαιτεί έγκριση της εγγραφής σας.


7500+ προϊόντα

Αποκτήστε πρόσβαση σε πάνω από 7500
παραφαρμακευτικά προϊόντα.


Τηλεφωνική Υποστήριξη

Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00-16:00
στο 2102693600.

Θέλετε να εγγραφείτε στο newsletter μας; Συμπληρώστε το email σας για να σας ενημερώνουμε για τα νέα μας.

ΕΣΠΑ